Mânerul frigiderului LG s-a rupt [Soluție rapidă]

S-a stricat mânerul frigiderului dumneavoastră LG? Acest articol vă va îndruma cum să îl înlocuiți.

Mânerul frigiderului LG s-a rupt – Cum se repară

Atunci când un mâner de ușă de frigider este rupt, de obicei nu se poate repara. Cel mai bine este să îl înlocuiți.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o cheie hexagonală de 1/4 de inch și de 3/32 de inch. Veți avea nevoie, de asemenea, de un mâner de ușă nou pentru a-l înlocui pe cel rupt.

Dacă le-ați asamblat, urmați pașii de mai jos:

Pasul 1

Deconectați frigiderul de la curentul electric sau opriți-l.

Pasul 2

Deschideți ușa cu mânerul rupt. Folosiți cheia Allen de 3/32 de inch pentru a deșuruba șuruburile care țin mânerul de ușă. Șuruburile sunt situate în partea dreaptă și în partea stângă a mânerelor.

Pasul 3

Detașați mânerul deșurubat și pregătiți-vă să îl înlocuiți cu unul nou.

Pasul 4

Înainte de a înlocui mânerul stricat, asigurați-vă că strângeți suporturile de susținere pe care va fi plasat mânerul cu ajutorul unei chei Allen de ¼ inch.

Suporturile de susținere sunt cuie scurte și proeminente fixate pe ușile frigiderului și pe care sunt strânse șuruburile pentru mânere.

Pasul 5

Așezați mânerul pe suporturile de susținere, asigurându-vă că se aliniază bine înainte de a strânge șuruburile cu cheia Allen de 3/32 de inch.

Pasul 6

Verificați eficiența mânerului deschizând și închizând ușa de mai multe ori. Reconectați frigiderul la alimentarea cu energie electrică.

Cum se repară mânerul unui congelator LG

La fel ca mânerul ușii frigiderului, mânerul ușii congelatorului nu poate fi reparat atunci când este rupt. Iar pentru a-l repara pe cel stricat, veți avea nevoie de o cheie Allen de ⅛ inch, o cheie Allen de ¼ inch și un mâner nou pentru congelator.

După ce acestea sunt la locul lor, urmați pașii de mai jos:

Pasul 1

Deconectați frigiderul de la curentul electric sau opriți-l.

Pasul 2

Folosiți o cheie Allen de 1/8 pentru a deșuruba șuruburile care țin mânerul de ușa congelatorului.

Pasul 3

Detașați mânerul. Asigurați-vă că suportul de fixare pe care va fi amplasat mânerul este bine înșurubat, folosind cheia Allen de 1/4 inch.

Suporturile de susținere sunt cuie scurte și proeminente fixate pe ușa congelatorului și pe care sunt strânse șuruburile pentru mânere.

Pasul 4

Așezați-l pe cel nou pe suporturi, asigurându-vă că este bine aliniat. Apoi, strângeți bine șuruburile.

Pasul 5

Verificați eficiența mânerului prin deschiderea și închiderea congelatorului de mai multe ori. Apoi reconectați unitatea la electricitate.

Note importante

Asigurați-vă că frigiderul nu este conectat la curent în timp ce efectuați oricare dintre aceste activități. De asemenea, asigurați-vă că mânerele sparte sunt înlocuite cu mânere LG din aceleași modele de frigidere.