Frigiderul Samsung nu se potrivește prin ușă [Soluție simplă]

Ai probleme cu un frigider Samsung care nu intră prin ușă? Acest articol detaliază modul de rezolvare a acestei probleme.

Cum se montează un frigider Samsung prin ușă

Dacă frigiderul tău Samsung nu intră pe ușa casei tale, iată ce trebuie să faci:

Pasul 1

Îndepărtați mânerele ușii frigiderului. Consultați manualul frigiderului pentru a determina cum se face acest lucru pentru modelul dvs. specific. Utilizați o cheie hexagonală sau Allen dacă există un șurub vizibil. Atunci când sunt întoarse lateral, îndepărtarea mânerelor ușii reduce dimensiunea frigiderului.

Pasul 2

Dacă îndepărtarea mânerelor de pe uși nu reduce dimensiunea suficient de mult pentru a intra prin ușă, atunci îndepărtați ușile. Din nou, consultați manualul frigiderului pentru a ști cum să scoateți ușile pentru modelul respectiv.

Dar, în general, pentru a scoate ușile, începeți cu balamaua de sus. Apoi, cu un cuțit de chit, dați jos placa de acoperire. După aceasta, demontați șuruburile care țin ușile în poziție, trageți-le în sus și scoateți știfturile balamalelor. Ridicați ușile din drum.

Pasul 3

Montați frigiderul deasupra unui cărucior pentru aparate. De obicei, partea laterală a frigiderului se va sprijini pe partea din spate a căruciorului. Folosind curele, țineți bine frigiderul în poziție, astfel încât acesta să nu se deplaseze pe cărucior în timpul deplasării.

Pasul 4

Trageți căruciorul pentru aparate în jos din partea de sus, astfel încât să se sprijine pe roți. Împingeți-l până la ușa unde vă așteaptă cineva să vă ajute.

Dacă există un prag ridicat la baza ușii, va trebui să ridicați căruciorul împreună cu ajutorul dumneavoastră. Odată ce căruciorul cu frigiderul pe el trece liber de ușă, restul este ușor.

Pur și simplu rostogoliți căruciorul până în punctul în care doriți să poziționați frigiderul. Îndepărtați curelele care țin frigiderul pe poziție și trageți buza căruciorului de sub el. Asigurați-vă că așezați frigiderul pe un prosop gros sau pe un covor, astfel încât mutarea acestuia în poziție să nu strice podeaua bucătăriei.

Informații suplimentare

Dacă îndepărtarea mânerelor ușilor și a ușilor nu rezolvă problema introducerii frigiderului prin ușă, puteți încerca următoarele:

Înainte de a apropia prea mult frigiderul de ușă, întoarceți-l astfel încât partea cu balamalele ușii să fie orientată spre ușă. Apoi, așezați un cărucior pentru aparate cu 4 roți sub frigider și rotiți-l spre ușa casei.

Când ajungeți la ușă, deschideți ușa frigiderului. Dacă acesta are două uși, deschideți ambele uși. Apoi, deplasați căruciorul prin ușă, rotindu-l și răsucindu-l după cum este necesar.

Dacă frigiderul este un model side-by-side, deschideți cea de-a doua ușă când mutați unitatea în casă.

Cu toate acestea, acest proces funcționează pentru frigiderele cu congelator superior sau pentru modelele side-by-side. Așadar, dacă aveți un model cu ușă franceză cu 3 uși sau un model cu ușă franceză cu 4 uși, nu va funcționa. Ușile sertarelor de jos vor trebui în continuare demontate.