Frigiderul Samsung nu se conectează la WiFi [Cum se repară]

Dacă frigiderul Samsung nu se conectează la WiFi, atunci nu vă veți bucura de beneficiile unui frigider cu acces la internet. Prin urmare, acest articol vă arată cum să vă conectați frigiderul inteligent la WiFi.

Cum să conectezi un frigider Samsung la WiFi (IOS)

Dacă nu aveți o aplicație Samsung Smart Home pe telefon, descărcați-o din magazinul Apple.

Pasul 1

Selectați aplicația Samsung Smart Home de pe dispozitivul dvs. pentru a o deschide. Navigați cu semnul (>) până la „Refrigerator” (Frigider) de pe ecran și selectați-o.

Pasul 2

Pe ecranul telefonului dvs. va apărea o pagină cu mențiunea „Add device” (Adăugați un dispozitiv) în partea de sus. Citiți instrucțiunile de pe pagină și asigurați-vă că notați parola furnizată, deoarece veți avea nevoie de ea în procesul de conectare.

Pasul 3

Apoi, accesați Hub-ul de pe frigider și selectați „Settings” (Setări). Acest lucru vă va duce la o altă pagină în care vi se oferă opțiuni. Navigați la „Easy connection” (Conectare ușoară) și selectați-o. Aceasta vă va duce la încă o pagină în care există câteva pictograme din care puteți face alegerea. Selectați pictograma ‘Connect’ (Conectare).

Pasul 4

Următorul pas vă duce înapoi la dispozitivul telefonic, unde va trebui să selectați pictograma „Settings” (Setări). Următoarea pagină de pe ecran afișează ‘WiFi’ ca una dintre opțiuni.

Selectați-o și dispozitivul vă va cere să alegeți o rețea. ‘Refrigerator’ va apărea ca una dintre opțiunile de rețea. Selectați rețeaua Frigider.

Pasul 5

Când faceți acest lucru, telefonul vă va solicita parola care v-a fost afișată pe pagina „Add device” (Adăugare dispozitiv). Introduceți parola și apoi selectați „Join”.

Pasul 6

Ultimul pas este să conectați detaliile de conectare WiFi ale telefonului dvs. la furnizorul de servicii și va apărea o pagină care vă va informa că rețeaua dvs. s-a conectat cu succes la server.

Cum să conectezi un frigider Samsung la WiFi (Android)

Conectarea unui telefon Android la un frigider cu WiFi este similară cu conectarea la un telefon IOS, cu excepția câtorva diferențe la anumite niveluri de execuție a conexiunii.

Pasul 1

Primul pas necesită descărcarea aplicației Smart Home din magazinul Google Play Store, dacă nu aveți una pe telefon.

Pasul 2

Următorul pas este să selectați aplicația Smart Home pentru a o deschide. Apoi, navigați cu semnul (>) până la
„Refrigerator” și selectați-o. Pe ecranul telefonului dvs. va apărea o pagină cu mențiunea ‘Add device’ (Adaugă dispozitiv) în partea de sus.

Citiți instrucțiunile de pe acesta. Rețineți că, spre deosebire de dispozitivul IOS, Android nu vă afișează o parolă pe această pagină.

Pasul 3

Apoi, accesați Hub-ul frigiderului și selectați pictograma „Settings” (Setări). Aceasta vă va duce la următoarea pagină, unde există diferite opțiuni. Navigați până la ‘Easy connection’ (Conectare ușoară) și selectați-o. Aceasta vă va duce la următoarea pagină unde veți vedea câteva pictograme din care puteți alege. Selectați pictograma ‘Connect’ (Conectare).

Pasul 4

Vi se va cere să furnizați detaliile WiFi ale dispozitivului Android și parola. După ce ați terminat de făcut acestea, selectați pictograma „Next” (Următorul) și veți începe să vă bucurați de avantajele de a avea un frigider Samsung compatibil WiFi.

Recapitulare

Dacă frigiderul Samsung este conectat la rețeaua WiFi a dispozitivului, viața dvs. devine mult mai ușoară, deoarece puteți vedea conținutul frigiderului dvs. de oriunde. Prioritizează-ți nota de cumpărături, lasă mesaje și fă multe altele cu această funcție.

Cu toate acestea, dacă urmați toți pașii de mai sus și totuși frigiderul Samsung nu se conectează la WiFi, atunci este timpul să apelați la profesioniști. Contactați centrul de service Samsung pentru a raporta problema.

Ca o alternativă, discutați cu tehnicienii noștri experți în frigidere. Aceștia au experiența necesară pentru a vă ajuta să rezolvați problema conexiunii.