Frigiderul Samsung bâzâie [Cum se repară]

Un frigider scoate diferite zgomote. Unele sunt bune, în timp ce altele nu sunt bune. Așadar, dacă frigiderul tău Samsung bâzâie și nu știi de ce, acest articol îți arată cum să îl repari.

Frigiderul Samsung bâzâie – Soluție rapidă

Iată care sunt lucrurile pe care trebuie să le verificați dacă frigiderul dvs. Samsung bâzâie:

1. Aparat de gheață

Opriți aparatul de gheață din frigiderul Samsung dacă auziți un bâzâit sau un bâzâit provenind de la acesta. Aceasta se întâmplă dacă conducta de apă nu este conectată. Cel mai probabil aparatul de gheață încearcă să pornească și nu există apă în el.

2. Linia de apă

Dacă conducta de apă este conectată și totuși se aude un bâzâit, verificați volumul sunetului. În timp ce aparatul de gheață se umple cu apă, tinde să se audă un bâzâit sau un zumzet, dar de obicei este liniștit. Iar dacă presiunea apei care umple aparatul de gheață este mare, veți auzi acest sunet, dar acest lucru este normal. Încercați doar să reduceți presiunea.

Cu toate acestea, dacă bâzâitul este puternic și provine de la aparatul de gheață, opriți-l.

3. Compresor

Există, de asemenea, posibilitatea ca bâzâitul să provină de la compresor. Dar, de obicei, este silențios, deoarece compresorul pornește și funcționează înainte de a încetini. Dacă sunetul este ridicat, există o problemă.

4. Motoare și palete de ventilator

În plus, un motor de ventilator defect poate provoca bâzâituri sau bâzâituri. Inspectați motoarele ventilatoarelor condensatorului și evaporatorului pentru defecțiuni. Motoarele de ventilator defecte pot explica, de asemenea, faptul că paletele au dificultăți în a se roti liber.

De asemenea, în cazul în care lamelele se învârt cu dificultate în mod liber, acest lucru ar putea explica bâzâitul pe măsură ce acestea depun un efort pentru a se roti. Verificați dacă există resturi sau murdărie blocate în lamele.

Contactați centrul de asistență Samsung pentru a solicita service. De asemenea, puteți discuta pe chat cu oricare dintre tehnicienii experimentați în domeniul electrocasnicelor pe care îi avem aici. Aceștia sunt întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta cu orice problemă de aparat pe care o aveți.