Frigider Samsung cu scurgeri la filtrul de apă [Cum se repară]

Acest articol tratează problema unui frigider Samsung care pierde apă la filtrul de apă. Citiți până la capăt pentru a afla cum să remediați această problemă.

Frigiderul Samsung prezintă scurgeri după schimbarea filtrului – Soluție rapidă

Verificați dacă există aer în filtrul de apă dacă acesta prezintă scurgeri după schimbarea filtrului. Distribuiți aproximativ 15 pahare de apă pentru a elimina aerul din filtru.

Dacă scurgerile continuă și după aceea, îndepărtați filtrul și distribuiți un galon de apă. Cu toate acestea, dacă scurgerea se oprește, știți că problema a fost cauzată de faptul că filtrul de apă avea aer în el.

Conectarea necorespunzătoare a filtrului de apă la conducta de alimentare cu apă poate cauza o scurgere dacă frigiderul are un sistem de filtrare. Prin urmare, verificați dacă filtrul de apă are dimensiunea potrivită pentru frigider și tipul potrivit pentru model. În plus, verificați dacă este instalat corect.

În plus, verificați dacă filtrul este deteriorat, în special la cap. Dacă acesta este crăpat, se va scurge ușor apa.

Frigiderul Samsung care curge în jurul filtrului de apă – Ce trebuie făcut

Dacă frigiderul dvs. Samsung prezintă scurgeri în jurul filtrului de apă, verificați următoarele:

1. Carcasa filtrului crăpată

Pentru a remedia acest lucru, trebuie schimbată carcasa filtrului. Prin urmare, contactați Samsung pentru a solicita servicii profesionale. În caz contrar, discutați cu tehnicienii noștri de electrocasnice care pot oferi cu pricepere acest serviciu profesional.

2. Capul filtrului de apă deteriorat

Pentru a remedia acest lucru, inspectați pur și simplu filtrul pentru a verifica dacă există deteriorări. Apoi, cumpărați un filtru de apă nou pentru a-l înlocui pe cel deteriorat.

3. Instalarea necorespunzătoare a filtrului de apă

Asigură-te că folosești doar filtre de apă aprobate de Samsung, cele care se potrivesc perfect mărcii. De asemenea, asigurați-vă că instalați corect filtrul. Dacă nu sunteți sigur de cum să faceți acest lucru, consultați manualul frigiderului pentru a afla pașii de urmat.

Notă rapidă

Este important să apelați la ajutor profesionist dacă repararea unui filtru de apă care curge la un frigider Samsung se dovedește dificilă. Ajută la prevenirea daunelor care ar putea fi prea costisitoare pentru a fi reparate.

În plus, scoateți întotdeauna frigiderul din priză înainte de a repara orice parte a acestuia, cu excepția cazului în care reparația necesită alimentare electrică. Chiar și atunci, fiți atenți în jurul frigiderului.