Eroare la frigiderul Miele [Soluție]

Dacă citiți acest articol, înseamnă că aveți probleme cu codurile de eroare ale frigiderului Miele. Aflați mai multe despre ele.

Codurile de eroare ale frigiderului Miele – Soluție rapidă

Următoarele sunt codurile de eroare ale frigiderului Miele pe care le veți găsi în mod obișnuit:

1. nA

Atunci când vedeți acest cod de eroare, trebuie să știți că temperatura congelatorului este prea mare și a crescut din cauza unei pene de curent în câteva zile. Remediați acest lucru apăsând tasta „alarmă oprită” în timp ce „nA” este aprins pe afișaj.

Atunci când faceți acest lucru, cea mai caldă temperatură pe care congelatorul a atins-o în timpul defecțiunii va apărea pe afișaj timp de aproximativ un minut. Apoi, acesta va afișa temperatura actuală a congelatorului.

Atâta timp cât temperatura a fost setată la punctul potrivit înainte de întreruperea alimentării cu energie electrică, congelatorul va continua să se răcească și după restabilirea alimentării. Așadar, nu este nevoie să o reglați.

2. F0

Codul de eroare înseamnă că există o defecțiune la senzorul de aer proaspăt Biofresh.

3. F1

Când vedeți acest cod de eroare, verificați dacă senzorul din secțiunea frigiderului prezintă defecțiuni.

4. F2

Senzorul evaporatorului are o defecțiune dacă vedeți afișat acest cod de eroare.

5. F3

Acest cod de eroare indică faptul că senzorul de aer al congelatorului este defect.

6. F4

Codul de eroare semnifică faptul că există o defecțiune la senzorul evaporatorului.

7. F5

Cardul de control al microprocesorului nu funcționează corect dacă acest cod de eroare este afișat pe panou.

8. 01, _F, 21

Aceste coduri de eroare indică faptul că există o problemă cu producția de gheață. Ceva împiedică formarea și căderea gheții.

Puteți încerca să remediați acest lucru prin oprirea comutatorului. Îl veți găsi sub panoul electronic tactil.

9. FE

Acesta este un cod de eroare, dar nu este clar care este defecțiunea exactă pe care o reprezintă. Trebuie să apelați la un tehnician pentru a o vedea și a o remedia.

10. Simboluri de alarmă și senzor aprinse și alarmă sonoră

Acești indicatori vă avertizează că alarma ușii este activă. Alarma se va declanșa numai dacă ușa este deschisă pentru o perioadă lungă de timp sau dacă nu este închisă corespunzător.

Pur și simplu închideți ușa și alarma sonoră se va declanșa. De asemenea, se vor declanșa și indicatoarele.

Pentru a remedia toate codurile de eroare enumerate mai sus, este important să apelați centrul de asistență pentru clienți Miele și să solicitați service. O altă opțiune pentru a le repara este să contactați un tehnician de încredere și calificat în domeniul frigiderelor.

Vă reamintim: Opriți frigiderul înainte de a începe orice operațiune de diagnosticare sau de reparare. Acesta este un prim pas important pentru orice reparație la un aparat electronic. Acesta vă va salva de la un posibil șoc electric și va feri frigiderul de deteriorări involuntare.

Ghiduri Similare: