Cum se resetează un frigider Beko [În câteva minute]

Cum se resetează un frigider-congelator Beko

Pentru a reseta un frigider-congelator Beko, este probabil că va trebui să resetați compresorul. Și pentru a reseta compresorul faceți următoarele:

Pasul 1

Deconectați aparatul de la priza de perete sau de la orice altă sursă de alimentare la care este conectat.

Pasul 2

Dezactivați comenzile de temperatură ale congelatorului și frigiderului, mutându-le pe 0 sau Off. Comenzile se află de obicei în interiorul frigiderului.

Pasul 3

Conectați din nou aparatul la priza de perete sau la sursa de alimentare la care a fost conectat înainte de a-l deconecta mai devreme.

Pasul 4

Rotiți comenzile de temperatură ale congelatorului și frigiderului la setarea dorită. Acesta poate fi orice punct de la 0 la 9. Lăsați aparatul până la 24 de ore pentru a se adapta complet la noile setări.

Compresorul va avea șansa de a funcționa în mod optim atunci când reglați comenzile de temperatură. Acești pași resetează, de asemenea, termostatul frigiderului-congelator.

Uneori, deconectarea unității și lăsarea acesteia în priză timp de aproximativ 40 de minute o va reseta. Cu toate acestea, acest lucru se numește o resetare dură. De obicei, aceasta face ca unitatea să funcționeze din nou, reparând unele defecțiuni care afectau frigiderul congelator.

Cum se resetează lumina de filtrare pe un frigider Beko

Pentru a reseta lumina filtrului de pe un frigider Beko atunci când schimbați filtrul, apăsați și mențineți apăsat butonul Auto-Eco timp de aproximativ 5 secunde. Apoi, afișajul va clipi pentru scurt timp înainte ca lumina să se stingă.

În cazul în care lumina se aprinde chiar dacă filtrul nu a fost utilizat, resetați-l apăsând simultan butoanele Dispenser Mode (Mod de distribuție) și Freezer Set (Setare congelator) timp de aproximativ 3 secunde. Când faceți acest lucru, pictograma * va clipi pe afișaj de aproximativ 10 ori înainte ca lumina să se stingă.

Cu toate acestea, este important să rețineți aici că pașii pentru resetarea luminii de filtrare variază în funcție de modelul de frigider-congelator Beko. Așadar, consultați manualul pentru a ști cum se resetează lumina filtrului pentru modelul dvs.