Cum se conectează un iPhone la un frigider Samsung

Vrei să știi dacă iPhone-ul tău de încredere funcționează cu un frigider Samsung? Află cum să conectezi un iPhone la un frigider Samsung.

Este un frigider Samsung compatibil cu un iPhone?

Un frigider Samsung este compatibil cu un iPhone. Dar este important de reținut că nu orice frigider Samsung funcționează cu un iPhone. Frigiderul trebuie să fie frigiderul Smart care vine cu Family Hub.

Astfel, dacă aveți un Samsung Smart Refrigerator cu Family Hub, acesta are loc pentru conectarea la iPhone.

Cum se conectează un iPhone la un frigider Samsung

În cele ce urmează sunt indicați pașii de urmat pentru a conecta un iPhone la un frigider Samsung:

Pasul 1

Asigurați-vă că ați descărcat aplicația Samsung Smart Home pe iPhone. O puteți obține din magazinul Apple. De asemenea, obțineți detaliile și parola rețelei WiFi care vă conectează de obicei la internet.

Pasul 2

Deschideți aplicația Samsung Smart Home de pe iPhone și, cu ajutorul semnului >, derulați până la Refrigerator și selectați-o. Când faceți acest lucru, va apărea un ecran care vă va confirma pașii de urmat. Veți vedea o parolă. Notați-o pentru că o veți folosi mai târziu.

Pasul 3

Mergeți la ecranul principal Family Hub și atingeți Settings (Setări). În Settings (Setări), atingeți Easy Connection (Conexiune ușoară), iar în continuare, atingeți Connect (Conectare).

Pasul 4

Apăsați butonul Home al iPhone-ului și atingeți Settings (Setări). Când se deschide Settings (Setări) a telefonului dvs., veți vedea WiFi. Sub aceasta, veți vedea opțiunea Refrigerator. Selectați-o.

Odată selectat, vi se va cere să introduceți o parolă. Introduceți parola pe care ați primit-o atunci când ați descărcat aplicația Smart Home, la rubrica „My device authentication” (Autentificarea dispozitivului meu). După aceasta, faceți clic pe Join (Participare) în partea de jos a ecranului.

Pasul 5

Acesta este momentul să deschideți aplicația Smart Home și să introduceți detaliile WiFi-ului pe care îl utilizați, inclusiv parola. Atingeți Next (Următorul) atunci când ați terminat. iPhone-ul dvs. va fi conectat la frigiderul Samsung, iar pe ecranul Family Hub va apărea o notificare de succes.

Prin intermediul aplicației Smart Home, puteți vedea ce se află pe Family Hub atunci când nu sunteți acasă. Puteți, de asemenea, să trimiteți mesaje, conținut media și să scrieți sau să rearanjați listele de cumpărături. De fapt, puteți face atât de multe lucruri pe Hub de oriunde v-ați afla.

Notă importantă

Nu puteți opri frigiderul Samsung Smart atunci când conectați iPhone-ul la acesta. Dar asta pentru că aveți nevoie ca frigiderul să fie pornit pentru a face toți pașii necesari. În plus, nu trebuie să atingeți nicio componentă complicată, deci nu există pericolul de electrocutare.

Cu toate acestea, în cazul în care există probleme în realizarea acestei sarcini, contactați centrul de asistență Samsung pentru a solicita asistență. De asemenea, puteți discuta pe chat cu tehnicienii noștri care sunt experți în repararea aparatelor electrocasnice. Aceștia sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta.