Cum să scoți un frigider Samsung [Ghid rapid]

Este necesar să știți cum să scoateți un frigider Samsung, fie pentru a-l curăța, fie pentru a-l muta. Acest articol vă îndrumă cum să o faceți.

Cum să scoateți un frigider Samsung

Pentru a extrage un frigider Samsung, de pe perete sau din orice alt loc, procedați după cum urmează:

Pasul 1

Goliți secțiunile frigider și congelator de toate alimentele și depozitați-le într-un alt frigider. Dacă nu aveți acces la unul, depozitați-le într-o ladă frigorifică. Dar, pentru a le păstra la rece, folosiți pachete de gheață.

Este important de reținut aici că necesitatea de a stoca alimentele va depinde de scopul pentru care se scoate unitatea. Dacă scopul este de a o curăța, ar putea dura ceva timp, așa că trebuie să depozitați alimentele.

Iar dacă este vorba de mutarea casei, va dura și mai mult. Asigurați-vă că folosiți suficientă gheață dacă folosiți o ladă frigorifică. În caz contrar, sunteți acoperit dacă se află într-un alt frigider.

Dar dacă este vorba doar de a o muta într-o altă locație din casă, nu va dura mult. Așadar, depozitarea alimentelor într-o altă unitate este alegerea dumneavoastră.

Pasul 2

Opriți frigiderul prin oprirea comenzilor de temperatură. Apoi, scoateți aparatul din priza de perete, dacă puteți ajunge la ea. Dacă nu puteți, declanșați întrerupătorul de circuit. Acum, opriți alimentarea cu apă a aparatului de gheață din frigider.

Pasul 3

În cazul în care podeaua casei este din lemn sau din orice alt material care se distruge ușor, lipiți cu bandă adezivă bucăți de hârtie sau carton pe podea de-a lungul traseului prin care veți muta frigiderul. Făcând acest lucru, veți feri podeaua de deteriorare.

Dar dacă podeaua este din ciment sau din orice alt material rezistent, este posibil să nu fie nevoie să o protejați.

Notă rapidă

Dacă vi se pare că frigiderul este prea greu de scos, cel mai bine este să găsiți un ajutor care să îl mute cu dumneavoastră. Dacă insistați să îl scoateți singur ați putea să vă răniți sau să deteriorați frigiderul.

Nu uitați că scoaterea din priză a frigiderului este primul pas pentru a vă menține în siguranță. În plus, acesta împiedică deteriorarea frigiderului.