Cum să schimbi C în F pe un frigider LG [Ghid rapid]

Dacă sunteți în căutarea modului de a schimba C în F pe un frigider LG, nu căutați mai departe. Acest articol explică cum în pași rapizi.

Cum se schimbă C în F pe un frigider LG

Pentru a schimba modul de temperatură al unui frigider LG de la C la F sau de la Celsius la Fahrenheit, apăsați butoanele pentru temperatura congelatorului și a frigiderului. Țineți-le apăsate în același timp timp timp de aproximativ 5 secunde.

Pictograma care indică temperatura pe ecranul de afișare se va schimba din C în F. Dacă doriți să treceți de la Fahrenheit la Celsius sau de la F la C, apăsați aceleași butoane și mențineți-le apăsate încă 5 secunde. Ecranul va trece de la F la C.

Cum se schimbă temperatura la frigiderul cu compresor liniar LG

Pentru a modifica temperatura la un frigider cu compresor liniar LG, localizați butonul de control al temperaturii frigiderului de pe panoul de comandă. Apăsați-l pentru a regla temperatura grad cu grad.

Intervalul de temperatură recomandat pentru un frigider LG este între 36 și 44 de grade Fahrenheit. Ideală este setarea este de 37 de grade, așa cum veți vedea când unitatea este afișată în magazine.

Dacă temperatura este mai mare decât intervalul recomandat, frigiderul devine prea cald și poate provoca deteriorarea alimentelor. Iar dacă este sub intervalul recomandat, unitatea devine prea rece și poate îngheța alimentele.

În cazul congelatorului, apăsați butonul care controlează temperatura congelatorului pentru a crește temperatura, grad cu grad.

Intervalul de temperatură recomandat pentru congelator este între -6 și 8 grade Fahrenheit. Orice setare mai mică decât aceasta face ca congelatorul să fie prea rece și orice setare mai mare decât aceasta face ca acesta să înceapă să se încălzească.

LG recomandă să așteptați 24 de ore între fiecare modificare sau ajustare a temperaturii în congelator sau frigider.

Schimbarea temperaturii la un frigider LG cu compresor liniar este aproximativ la fel ca la frigiderele cu compresor de tip standard, după cum demonstrează acest videoclip…

Vă reamintim: Temperatura congelatorului LG trebuie să fie setată la 0 grade Fahrenheit. În mod ideal, intervalul este între -6 grade și 8 grade Fahrenheit.

Iar frigiderul dumneavoastră LG ar trebui să fie setat la 37 de grade Celsius. În mod ideal, intervalul este între 36 și 44 de grade Fahrenheit.