Cum să resetați frigiderul Miele [Ghid rapid]

Cauți cum să resetezi frigiderul Miele? Citiți aici ghidul nostru rapid și simplu…

Cum se resetează lumina de filtrare la un frigider Miele?

Pentru a reseta lumina filtrului sau indicatorul de filtrare de pe un frigider Miele după schimbarea filtrului de apă, apăsați o dată tasta Filter Indicator Reset (Resetare indicator de filtrare). Indicatorul se va transforma din roșu în verde.

Puteți, de asemenea, să apăsați butonul de iluminare a filtrului și butonul termometrului și să le țineți apăsate până când auziți un semnal sonor. Eliberați-le și astfel se resetează lumina filtrului.

Dacă modelul dvs. nu are buton de resetare, mergeți la secțiunea frigider și veți vedea un întrerupător de lumină. Apăsați-l de 5 ori în 10 secunde. Acest lucru va face ca lumina filtrului să devină din nou verde.

Este important să consultați manualul de utilizare pentru a ști cum să resetați lumina de filtrare pentru modelul dumneavoastră. Adică, dacă nu sunteți sigur de procesul explicat mai sus sau dacă nu funcționează pentru modelul dvs.

Cum resetez frigiderul Miele?

Pentru a reseta frigiderul Miele, este posibil să trebuiască să îl opriți și să îl lăsați timp de aproximativ 6 secunde. Porniți-l din nou și probabil că unitatea se va reseta.

Citiți însă manualul modelului pe care îl aveți, deoarece metoda de resetare poate fi diferită.

Notă rapidă

Dacă vi se pare că orice parte a procesului de resetare se dovedește a fi prea dificilă, este important să contactați un tehnician profesionist. De asemenea, puteți suna la centrul de service al Miele pentru a solicita ajutor. Iar dacă garanția dvs. este încă activă, veți economisi ceva bani din service și nu veți aduce nicio pagubă frigiderului dvs.

Nu uitați să scoateți frigiderul din priză ori de câte ori doriți să curățați sau să resetați orice parte a acestuia.