Cum să opriți generatorul de gheață pe frigiderul LG [Ghid rapid]

Dacă sunteți în căutarea modului de a opri mașina de gheață de pe frigiderul LG, acest articol este pentru dvs.

Frigider LG cu ușă franceză – Cum se oprește producătorul de gheață

Pentru a opri aparatul de gheață într-un frigider LG cu ușă franceză, deschideți ușa frigiderului și deschideți compartimentul aparatului de gheață din ușă.

Veți vedea întrerupătorul de alimentare etichetat On/Off pe partea stângă a aparatului de gheață. Apăsați comutatorul până la poziția Off (Oprit) pentru a opri aparatul de gheață.

Mașina de gheață a frigiderului LG nu se oprește – Cum se repară

Este posibil ca brațul de închidere sau brațul/ paleta de detectare să fie blocat în poziția jos. Bucăți de gheață se pot bloca în el și îl pot împiedica să urce pentru a opri aparatul de gheață.

Prin urmare, opriți aparatul de gheață și mișcați brațul. Slăbiți-l dacă este blocat. Asigurați-vă că se blochează în poziția sus sau jos înainte de a porni din nou aparatul de gheață.

Dar dacă aparatul de gheață are un întrerupător de alimentare, asigurați-vă că acesta nu este blocat. Apăsați-l pentru a vedea dacă trece de la pornit la oprit și viceversa. În caz contrar, este posibil să trebuiască să înlocuiți întrerupătorul sau aparatul de gheață.

Când distribuitorul continuă să distribuie…

Apăsați butonul de blocare de pe panoul de comandă al frigiderului. Țineți-l apăsat până când se aprinde pictograma marcată Lock (Blocare). Această funcție blochează distribuitorul de apă și gheață.

Cu toate acestea, dacă distribuitorul nu se oprește, înseamnă că întrerupătorul sau maneta este blocată. Prin urmare, curățați-l cu săpun blând și apă caldă. Apoi, încercați să îl scoateți. Împingeți-o și eliberați-o din nou de câteva ori în succesiune rapidă.

Atunci când folosiți dozatorul, încercați să nu distribuiți în paharul pe care l-ați umplut cu băuturi zaharoase sau cu orice altă băutură. Atunci când cuburile de gheață cad în pahar, se produce un strop și o parte din lichid ar putea ajunge pe pârghie, ceea ce ar putea face ca aceasta să se lipească în timp. Prin urmare, obțineți gheața înainte de a umple paharul cu băutura.

Cum să opriți frigiderul cu invertor liniar LG

Pentru a opri un frigider cu invertor liniar LG, apăsați butonul de blocare de pe panoul de control. Țineți apăsat butonul timp de aproximativ 3 secunde. Toate comenzile și funcțiile de pe panoul de control vor înceta să mai funcționeze.

Dar dacă doriți să îl porniți din nou, apăsați același buton și țineți-l apăsat timp de aproximativ 3 secunde. Temperatura setată se va afișa pe panou în timp ce frigiderul se aprinde.

Notă: Frigiderul va continua să se răcească și cu comenzile oprite. Dar nu puteți acționa nicio funcție sau buton de pe panoul de control în acest timp.