Cum să adăugați aplicații la un frigider Samsung [Ghid rapid]

Frigiderele nu mai sunt ceea ce erau odată – doar frigidere. Acum, puteți face mult mai multe cu ele. În acest articol, analizăm cum să adăugăm aplicații la un frigider Samsung.

Puteți adăuga aplicații la un frigider Samsung?

Puteți adăuga aplicații pe ecranul principal al unui frigider Samsung, dar numai la modelele Family Hub. Adăugarea de aplicații la frigider facilitează personalizarea ecranului de pornire al Family Hub, personalizându-l.

Nu numai că puteți adăuga aplicații, dar puteți adăuga și widget-uri de orice dimensiune doriți și puteți personaliza tapetul. De fapt, cu cât îl personalizați mai mult, cu atât mai bună este experiența pe care o veți obține de la el.

Cu toate acestea, nu puteți adăuga la frigider alte aplicații în afară de cele deja disponibile pe Hub.

Cum să adăugați aplicații la un frigider Samsung

Pentru a adăuga aplicații la un frigider Samsung, atingeți pur și simplu pictograma Aplicații de pe panou pentru a vedea toate aplicațiile disponibile pe Family Hub. Când apar toate aplicațiile, atingeți-o pe cea pe care o doriți și țineți-o apăsată.

Se va afișa un meniu pop-up. Când se întâmplă acest lucru, atingeți opțiunea Add to Home (Adăugare la Acasă) pentru a adăuga aplicația respectivă la ecranul de pornire al Hub-ului dvs. Odată ce ați terminat, atingeți pictograma aplicației nou-create și trageți-o în locația de pe ecran în care o doriți.

Care sunt aplicațiile disponibile pentru un frigider Samsung?

Aplicațiile disponibile pentru un frigider Samsung sunt cele care se găsesc în aplicația Family Hub:

1. Alimente

Această funcție vă permite să întocmiți liste de cumpărături, să planificați mesele, să vedeți ce aveți disponibil în frigider și să aveți acces la numeroase rețete.

Cu această funcție, puteți, de asemenea, să comandați mese de la restaurantele preferate, să găsiți și să adăugați oferte la lista dvs., să găsiți cupoane pentru magazinele din apropiere și multe altele.

2. Divertisment

Cu ajutorul acestei funcții, puteți oglindi conținutul de pe smartphone sau de pe televizorul inteligent direct pe frigiderul inteligent.

Cu Smart View, puteți oglindi ceea ce se afișează pe televizorul sau telefonul dvs. inteligent pe frigiderul din bucătărie, astfel încât să nu pierdeți nimic. Difuzați muzică de la Pandora, Spotify și Amazon Music. Și ascultați radio în direct și podcasturi cu NPR, iHeart Radio și TuneIn.

3. Conexiune

Această funcție vă permite să partajați conținut media cu cei dragi și să lăsați notițe pentru aceștia. Puteți sincroniza evenimente și calendare, puteți afișa imagini și clipuri video pe ecranul frigiderului, puteți utiliza internetul chiar în bucătărie și puteți distribui sarcinile pentru fiecare membru al familiei.

De asemenea, puteți verifica vremea din întreaga lume, puteți obține o cursă Uber, puteți căuta zboruri, închirieri de mașini și hoteluri și puteți seta cronometre cu această funcție.

4. Acasă

Cu SmartThings aveți posibilitatea de a controla ceea ce se întâmplă în casa dvs. de oriunde vă aflați.

Vorbiți, vedeți și auziți cine sună la ușă direct de pe ecranul de pe frigider cu Ring. urmăriți tot ce se întâmplă în jurul casei dvs. cu SmartThings.

Navigați doar cu ajutorul vocii, utilizând funcția Bixby. Și căutați profesioniști verificați în domeniul îmbunătățirii locuinței folosind HomeAdvisor.

Puteți face atât de multe lucruri direct de pe Samsung Family Hub și atunci când îl sincronizați cu smartphone-ul dumneavoastră.

Recapitulare

Sunt atât de multe lucruri pe care le puteți face cu noile frigidere inteligente Samsung. Cu toate acestea, există încă o restricție privind descărcarea de aplicații externe în unitate. Prin urmare, dacă doriți să descărcați aplicații în unitate, nu veți putea face acest lucru.

Cum să adăugați aplicații la un frigider Samsung – Întrebări frecvente legate de acest subiect

Puteți descărca aplicații pe un frigider Samsung?

Nu puteți descărca aplicații pe un frigider Samsung. Puteți lucra doar cu aplicațiile sau funcțiile care sunt deja disponibile pe Family Hub.

Pot obține aplicația YouTube pe un frigider Samsung?

Nu puteți descărca aplicația YouTube pe un frigider Samsung. Dar puteți reda unele videoclipuri YouTube pe Family Hub prin intermediul internetului. De asemenea, puteți oglindi conținutul YouTube de pe smartphone-ul dvs. Samsung de pe ecranul Family Hub.